نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرمانده سپاه خدابنده در کارگروه اقتصادی که در سالن شهید همدانی برگزار شد گفت: خدابنده پتاسیل تبدیل شدن به قطب محصول سیب زمینی در استان زنجان را دارد. به گزارش اشراق۲۴، صبح امروز کارگروه اقتصادی در سالن شهید همدانی سپاه ناحیه خدابنده برگزار شد. ولی اله ابراهیمی فرمانده سپاه خدابنده در این جلسه اظهار کرد: بسیج […]
فرمانده سپاه خدابنده در کارگروه اقتصادی که در سالن شهید همدانی برگزار شد گفت: خدابنده پتاسیل تبدیل شدن به قطب محصول سیب زمینی در استان زنجان را دارد. به گزارش اشراق۲۴، صبح امروز کارگروه اقتصادی در سالن شهید همدانی سپاه ناحیه خدابنده برگزار شد.
ولی اله ابراهیمی فرمانده سپاه خدابنده در این جلسه اظهار کرد: بسیج سازندگی سپاه شهرستان خدابنده کلاس های آموزشی مختلفی در حوزه مشاغل خانگی،اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی با همکاری فنی و حرفه ای،جهاد کشاورزی و کانون بسیج مهندسین کشاورزی برگزار کرده است.
وی با بیان اینکه خدابنده یکی از قطب های مهم تولید سیب زمینی در استان زنجان است که علاوه بر نیاز زنجان به سایر استانها نیز صادر می شود افزود: ارقام کشت شده محصول سیب زمینی در زرین رود مارفونا، سانتا، آگریا، و سایر ارقام تشکیل می دهد.
فرمانده سپاه خدابنده ادامه داد: با تلاش می شود شهرستان خدابنده که دارای محصول بومی سیب زمینی است را به عنوان قطب این محصول در استان زنجان معرفی کرد و با فراوری آن به صورت خلالی کردن آن برای تعدادی از جوانان این شهرستان شغل ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه متاسفانه سود سرشار از تولید محصولات کشاورزی به دلیل نبود صنایع تبدیلی در شهرستان خدابنده به جیب واسطه گران می رود اظهار کرد: منطقه خدابنده بکر و حاصلخیز برای کاشت اکثر محصولات ناب مصرفی از جمله سیب زمینی است که در فصل برداشت زیر قیمت از کشاورز خریداری شده و توسط کارخانه های تبدلی چیپس و یا خلال منجمد به دویست برابر سود وارد بازار مصرفی داخلی یا خارجی می شود.
تبدیل شدن خدابنده به منطقه صنعتی و سرمایه داری با احداث کارخانه چیپس سازی
ابراهیمی افزود: با استفاده از افراد توانمند و با حمایت آنها کارخانه ای مشابه کارخانجات چیپس سازی استان خراسان احداث شود سود دویست برابری در خود منطقه خدابنده چرخش پیدا کرده و این شهرستان را به منطقه صنعتی و سرمایه داری تبدیل خواهد کرد و اولین سود آن نیز نصیب کشاورز زحمت کش خواهد شد.
وی با بیان اینکه ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی به ارزش بیش از یک و نیم میلیار تومان در خدابنده انجام شده است اضافه کرد: امسال در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبی برای تحقق شعار سال تسهیلات اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی برای عرصه های پرورش زنبور عسل،ماهی،قارچ،کشت زعفران،گلخانه،داربستی کردن باغات انگور،خلال کردن سیب زمینی،مرغ بومی،کشت گیاهان داروئی،ماکیان مانند بادرچین،کبک،شتر مرغ،اردک و بو قلمون در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.
این مسئول تصریح کرد: اردوهای جهادی یک روزه و هفت روزه با فعالیت در عرصه های برداشت محصولات کشاورزی،لایه روبی قنات و کمک به کشاورزان و مرمت و به سازی ماکن آموزشی و مذهبی در حال انجام است.
وی ادامه داد: طرح هجرت۳ دانش آموزی نیز در عرصه های رنگ آمیزی،نقاشی،بهسازی،دیوارنویسی مدارس در بیش از ۱۵۰آموزشگاه در حال انجام است و دانش آموزان در این کار جهادی سهیم هستند و با این کار اوقات فراغت خود را پر می کنند.
Δ