تخلف استفاده از کارت‌خوان‌ غیرنانوایی

رئیس بازرسی و عضو اتاق اصناف خدابنده استفاده از کارت‌خوان‌های غیرنانوایی در واحدهای نانوایی را تخلف دانست و گفت: اتاق اصناف با تمامی تخلفات در این عرصه برخورد جدی خواهد کرد.

انعام‌اله صادقی در گفتگو با خبرنگار نسیم اشراق اظهار کرد: یکی از تخلفات واحدهای نانوایی را کم فروشی عنوان کرد و اظهار داشت: نانوایی‌ها وزن چانه و نان را کمتر از وزن مورد مصوب شورای آرد و نان استان به مردم عرضه می‌کنند.

وی با بیان اینکه تخلف دیگر واحدهای نانوایی این است که نان را تحت عنوان کنجدی، خشخاشی و امثال این به مردم می‌فروشند علی‌رغم اینکه مشتری ممکن است رضایت نداشته باشد ولی از باب اجبار نان را دریافت می‌کند افزود: این فروش اجباری بوده و تخلف محرز است.

رئیس بازرسی و عضو اتاق اصناف خدابنده ادامه داد: بعضی از نانوایی‌ها عرضه خارج از شبکه دارند یعنی علی‌رغم اینکه آرد را به قول معروف آزاد به مردم می‌فروشند، بجای آن در کارت‌خوان نانوایی از خودشان کارت می‌کشند .

وی همچنین استفاده از کارت‌خوان‌های غیرنانوایی در واحدهای نانوایی را تخلف دانست و افزود: اتاق اصناف با تمامی تخلفات در این عرصه برخورد جدی خواهد کرد و تشکیل پرونده داده و به تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد.

صادقی خاطرنشان کرد: نان قوت لایموت مردم است و دولت‌ها نیز از ابتدای انقلاب به این مهم توجه جدی داشته‌اند و بررسی‌ها نشان می‌دهد در سایر کشورها نیز دولت‌ها ملاحظه مردم را در قوت لایموت کرده و در این ارتباط یارانه پرداخت می‌کنند.

رئیس بازرسی و عضو اتاق اصناف خدابنده اضافه کرد: در حال حاضر آردی که به نانوایی‌ها داده می‌شود قیمت این آرد یک بیست و پنجم قیمت تمام شده آن هم نمی‌شود.

وی افزود: دولت جدا از پرداخت یارانه به آرد به تازگی برای تأمین و جبران خسارت یا تامین هزینه‌های نانوایی‌ها مصوب کرده به میزان پخت و فروش نان، ۱۵ درصد به آن‌ها به صورت یارانه نقدی پرداخت کند.

صادقی ادامه داد: البته این را نباید نادیده گرفت که نانوایان حرف حقی هم دارند که باید شنیده شود.

رئیس بازرسی و عضو اتاق اصناف خدابنده خاطرنشان کرد: از دو تا سه سال گذشته قیمت نان در کشور تغییری نکرده چرا که سیاست دولت مبنی بر این بوده است که قیمت حفظ شود و از طرفی کمبود درآمدی آن‌ها از طریق یارانه ترمیم شود.

وی ادامه داد: اگرچه قیمت نان را هم اضافه می‌کردند چه بسا با توجه به یارانه‌هایی که به واحدهای نانوایی پرداخت می‌شود به همین اندازه که الان رسیده می‌رسید.

صادقی افزود: ولی منطقی‌تر این‌ است که وقتی تصمیم می‌گیرند قیمت نان را مشخص کنند همه فاکتورهای تأثیرگذار در قیمت نان که به عنوان هزینه برای نانوا در نظر گرفته می‌شود را لحاظ کرده و سپس قیمت نان را مشخص کنند.