اولین قدم برای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی داشتن روحیه جهادی است/یک میلیاردو200میلیون تومان در خدابنده وام داده شده است

فرمانده سپاه خدابنده با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبری به ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: یک میلیارد و 200میلیون تومان در سال گذشته توسط بسیج سازندگی سپاه این شهرستان در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی پرداخت شده است.ولی اله ابراهیمی فرمانده سپاه خدابنده در گفت و گو با خبرنگار اشراق24 با […]

DSC00167فرمانده سپاه خدابنده با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبری به ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: یک میلیارد و 200میلیون تومان در سال گذشته توسط بسیج سازندگی سپاه این شهرستان در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی پرداخت شده است.ولی اله ابراهیمی فرمانده سپاه خدابنده در گفت و گو با خبرنگار اشراق24 با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبری به ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: اولین قدم برای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی داشتن روحیه جهادی است.

وی افزود: هر جامعه سه رکن دارد فرهنگ و سیاست و اقتصاد که هرسه به هم وابسته است و نقش فرهنگ در هر جامعه مهمتر و اثرگذارتر است چون با فرهنگ سازی می توان دو مورد دیگر را تقویت کرد و جامعه را به پیشرفت هدایت کرد.

فرمانده سپاه خدابنده ادامه داد: در سال گذشته یک میلیارد و 200میلیون تومان توسط بسیج سازندگی سپاه این شهرستان در قالب وام و تسهیلات در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی پرداخت شده است که 290میلیون تومان آن در بخش صنایع تبدیلی بوده است.

این مسئول اضافه کرد: پارسال با توجه به عملکرد خوب سپاه و بسیج شهرستان خدابنده در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی،80میلیون تومان نیز از اعتبارات سایر شهرستان های استان زنجان کسر شد و به شهرستان خدابنده واگذار شد.

وی با بیان اینکه 100میلیون تومان هم در بخش صنایع تبدیلی از دیگر شهرستانهای استان کم و به شهرستان خدابنده اضافه شد به عرصه های فعالیت سپاه شهرستان در زمینه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: سپاه شهرستان خدابنده در شش عرصه پرورش گوسفند،پرواربندی گوساله پرورش قارچ،زنبورداری،داربستی کردن باغات،پرورش ماهی،ریسندگی و بافندگی،ماست بندی و صنایع تبدلی شامل تولید ترشیجات و بسته بندی حبوبات فعالیت می کند.

ابراهیمی اضافه کرد: در سطح شهرستان خدابنده 40کارگاه تولید و پرورش قارچ وجود دارد که 25کارگاه آن با اعتبارات سپاه این شهرستان راه اندازی شده است و در حال حاضر این کارگاهها به صورت روزانه450 الی500کیلوگرم قارچ برای مصرف شهرستان تولید می کنند و شهرستان از قارچ اشباع شده است.

وی افزود: در عرصه پرورش زنبور عسل نیز به 12 نفر وام داده شده است که سالانه در حدود40تن عسل تولید می کنند و 30تن آن در خود شهرستان خدابنده مصرف می شود و مازاد آن به دیگر شهرها فرستاده می شود.